lördag 21 april 2012

Fiktiva skönheter

Jag blev utmanad av min fru att lista de fem sexigaste fiktiva brudarna, och det är ganska lustigt att se hur lite som har förändrats sedan man var 12. Vissa pojkdrömmar försvinner aldrig, antar jag.

5. Daphne (Scooby Doo)

Som barn tittade man givetvis på Scooby Doo (orginalserien "Scooby Doo where are you!"), och där hittade jag vad som troligen var min första kärlek: Daphne. Denna rödtott uppfyller sitt syfte väldigt väl, hennes enda funktion är uppenbarligen att vara snygga tjejen, och vad kan jag säga - det funkar.

4. Mystique (X-Men)

Jag har aldrig gått igång på smurfar, men denna blåa femme fatale har fascinerat ända sedan jag första gången såg henne i ett nummer av svenska Marvels Universum. Precis som namnet antyder omges hon av en aura av fara och mystik och som skepnadsskiftare kan hon matcha varje fantasi. Det kittlade ett ungt sinne, kan jag lova.

3. Cheetara (Thundercats)

Cheetara är den enda på listan som inte upptäcktes för 17-18 år sedan - jag tillhör nämligen den utmobbade skara som upptäckte Thundercats först i vuxen ålder. Furry-grejen är verkligen inte min scen, men det är något med denna lejoninna som får mig att gå igång. Dock är steget mellan Cheetara och nästa kvinna på listan kanske inte speciellt stort...

2. Catwoman (Batman)

Det spelar egentligen ingen roll vilken version av Catwoman det rör sig om (minus Halle Berry, förstås) - herrejävlar vad hon är het! Michelle Pfeiffer från Tim Burtons "Batman Returns" måste nog dock tilldelas priset som den hetaste Catwoman någonsin, oavsett om det är på vita duken eller mellan tidningsomslag. Mums!

1. The Baroness (G.I. Joe)

Till skillnad från Catwoman (som kommer från vad som förmodligen är den bästa serietidningen någonsin), kommer listans nummer 1 från en riktig skittidning, men vad spelar det för roll? Cobras bombnedslag är när jag tänker efter vad som definierar "min typ". Trots allt gifte jag mig med en svarthårig, storbystad kvinna med glasögon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar