torsdag 22 april 2010

Minst tre plattor


Igår fick jag tillbaka en gammal Månadens Marvelhjälte-affisch som suttit på Mindless Gaming-kontoret. Den föreställer en glatt leende She-Hulk i aerobicskläder. Hon joggar fram längs med gatan och bär samtidigt på en liten scen med ett band som spelar. Det hela för tankarna till Kylie Minogues Locomotion-video och Göran Rydhs bedrövliga hitlåt Keep On Jogging.

På vägen hem från Konsum diskuterade jag och några vänner hur mycket som krävs för att få She-Hulk packad. Någon trodde att alkohol kanske är hennes akilleshäl, medan jag själv mer var inne på spåret att hon skulle kunnat supa hela Augustibullerfestivalen under bordet. Vi gjorde det enda rätta och bestämde oss för att konsultera 118100.

Fråga:
Hur många starköl krävs det för att supa She-Hulk under bordet?

Svar:
118100 tror att She-Hulk klarar av en hel del. Troligtvis kan hon supa de flesta under bordet. Vi tror att hon pallar minst 3 plattor starköl innan hon segnar ihop.

118100, med detta svar är allting är förlåtet. Trots att ni tycker att Sub Zero är grymmast i Mortal Kombat är det bara att medge; det finns få bättre sätt att spendera 18 kr.

4 kommentarer:

 1. Faan, 118100 verkar rätt bra alltså.

  Jag ska börja använda.

  SvaraRadera
 2. 118100 är en ganska lysande tjänst, faktiskt.

  SvaraRadera
 3. När de väl SVARAR på saker är de bra. Jag väntar fortfarande på svar på en fråga som skickades i Augusti. De jävlarna... *mutter*

  SvaraRadera
 4. De svarar aldrig på mina frågor. Jävla mainstream-skit-tjänst.

  SvaraRadera