lördag 11 mars 2017

Onda skrapan

Jag är en stor konsument av bandtröjor och tygmärken, men börjar det inte gå lite överstyr med black metal-merchandise? Jag varken gillar eller följer Dark Funeral på Facebook, men ändå har mitt flöde på sistone varit nedlusat med en annons för bandets ondskefulla isskrapa.
Innan du hoppar in i bilen för att lyssna på lite smatter, smatter, Sataaan på vägen till jobbet ska du alltså bekänna din hängivenhet gentemot Mörkets Furste med den här demoniska biten hårdplast. Kom inte och tro att en fjollig kristen isskrapa från Biltema får jobbet gjort!


Att sätta sin logga på precis allting som bara går är förstås en stolt tradition som upprätthållits av bland annat Burzum. Greven är troligen inte nöjd förrän du sovit sött i dina Burzum-lakan, hoppar i dina Burzum-tofflor och hasar upp för att dricka morgonkaffet i Burzum-muggen.


Om du tycker att isskrapor och kaffemuggar är till för raggare och amatörer och söker ett mer förfinat alternativ så läskar Satyricon gärna med sina diaboliska vinglas. När du sitter på bästa Akercocke-manér och sipprar vin och ser pretentiös ut i en karmstol är dessa givetvis i ett måste!
Eller så skiter du i allt det här skräpet och lägger dina pengar på något bättre istället. Varför inte Resident Evil 7 eller några Master's Hammer-plattor?
Avsnitt två av Fatality podcast kommer snart. Hade(s)!

2 kommentarer: